ΙΤΑΛΙΑ

Τα 10 γκολ-διαμάντια του Καμπιονάτο

Τα 10 γκολ-διαμάντια του Καμπιονάτο

Ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός επέλεξε τα 10 ωραιότερα γκολ της φετινής Serie (στη 2η θέση το αριστούργημα του Κονέ κόντρα στη Νάπολι) και τα παρουσίασε μέσα από ένα ξεχωριστό video. Απολαύστε τα...

Το ιταλικό πρωτάθλημα έριξε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν, με τη Γιουβέντους να κατακτάει το σκουντέτο δεύτερη διαδοχική φορά, και οι φίλοι του Καμπιονάτο έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται "χορτασμένοι" σε μεγάλο βαθμό από τα όμορφα γκολ που απόλαυσαν τους τελευταίους 9 μήνες.

Ποια ήταν όμως τα καλύτερα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων και θα μνημονεύονται για πολύ καιρό ακόμα; Οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού "Sky Italia" αποφάσισαν να πάρουν θέση και επέλεξαν τα 10 -κατά την κρίση τους- κορυφαία γκολ που άφησαν άναυδους τους φίλους της στρογγυλής Θεάς.

Τότι, Πογκμπά, Οσβάλντο, Ερνάνες, Μαρέσκα είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές με γκολ-ποιήματα που σημείωσαν, με τον "δικό μας" Παναγιώτη Κονέ να φιγουράρει στην 2η θέση της ξεχωριστής αυτής λίστας για τη γκολάρα που είχε σημειώσει στο Νάπολι-Μπολόνια στο "Σαν Πάολο".

Όσο για τον μοναδικό που κατάφερε να ξεπεράσει τον Έλληνα διεθνή άσο, αυτός είναι ο Φαμπρίτσιο Μίκολι με το ασύλληπτο βολέ από τα 45 μέτρα με το οποίο "κρέμασε" τον (συμπαίκτη του από τον Ιανουάριο και μετά!) Στέφανο Σορεντίνο.

Το Τοπ-10 της φετινής Serie A:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ