ΙΤΑΛΙΑ

Ο Βεντούρα έδιωξε τον Πελέ απ' την αποστολή της Ιταλίας

Foto LaPresse - Spada
06 Ottobre 2016 Torino ( Italia )
Sport Calcio
Italia - Spagna
Qualificazioni Mondiali Fifa Russia 2018 -  "Juventus Stadium " 
nella foto:  Mister Ventura  Pellè

Photo LaPresse - Spada
October 06 ,  2016  Turin ( Italy  )
Sport Soccer
Italy - Spain
2018 Fifa World Cup Qualification - "Juventus Stadium " 
In the pic: Head Coach Ventura Pellè
Foto LaPresse - Spada 06 Ottobre 2016 Torino ( Italia ) Sport Calcio Italia - Spagna Qualificazioni Mondiali Fifa Russia 2018 - "Juventus Stadium " nella foto: Mister Ventura Pellè Photo LaPresse - Spada October 06 , 2016 Turin ( Italy ) Sport Soccer Italy - Spain 2018 Fifa World Cup Qualification - "Juventus Stadium " In the pic: Head Coach Ventura Pellè LAPRESSE

Ο Γκρατσιάνο Πελέ "πλήρωσε" ακριβά το γεγονός ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Τζανπιέρο Βεντούρα στην στιγμή της αλλαγής του, καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τον έδιωξε απ' την αποστολή της εθνικής Ιταλίας.

Η Ιταλία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ισπανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, όμως τις εντυπώσεις, για αρνητικό λόγο, "έκλεψε" ο Γκρατσιάνο Πελέ.

Ο Ιταλός στράικερ έγινε αλλαγή στο 59ο λεπτό του αγώνα με τη "φούρια ρόχα" και -φανερά εκνευρισμένος- επέλεξε να μην δώσει το χέρι του στον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζανπιέρο Βεντούρα.

Η κίνηση του επιθετικού της Shandong Luneng εξόργισε τον πρώην τεχνικό της Τορίνο, ο οποίος, σε συνεργασία με την Ιταλική Ομοσπονδία, αποφάσισε να διώξει τον 30χρονο άσο απ' την αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα". Έτσι, ο Πελέ δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Δευτέρας (10/10) με την ΠΓΔΜ.

"Για να είσαι μέλος της ιταλικής αποστολής οφείλεις να μοιράζεσαι τις αξίες που διέπουν την εθνική ομάδα και να δείχνεις σεβασμό στο τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες σου και τους φιλάθλους. Ο παίκτης θα επιστρέψει σήμερα στην ομάδα του", αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Ιταλίας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το απίστευτο ρεκόρ της Ισπανίας και της Ιταλίας
Ιταλία και Ισπανία έφεραν στην κορυφή την Αλβανία
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ