ΙΤΑΛΙΑ

Ντεμπούτο με γκολ ο Μάριος Οικονόμου

Ντεμπούτο με γκολ ο Μάριος Οικονόμου
LAPRESSE

Ο Μάριος Οικονόμου στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπολόνια σκόραρε και της χάρισε τη νίκη μέσα στην έδρα της Τερνάνα. Marios: "Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου" (video)

Ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Μάριος Οικονόμου με την φανέλα της Μπολόνια, καθώς σκόραρε και της χάρισε σπουδαία νίκη επί της Τερνάνα μέσα στο "Λίμπερο Λιμπεράτι" του Τέρνι.

Ο 22άχρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό αντί του Ισπανού, Ράφα Πάεθ.

Στο 48ο λεπτό ο Οικονόμου προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ και έπιασε μία εξαιρετική κεφαλιά με την οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, άνοιξε το σκορ και χάρισε στην ομάδα του την σπουδαία νίκη.

Ο Οικονόμου σκοράρει με κεφαλιά...

Ντεμπούτο με γκολ ο Μάριος Οικονόμου
LAPRESSE

Αυτό δεν ήταν απλά το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπολόνια, δεν ήταν απλά το πρώτο στην Ιταλία, αλλά ήταν γενικά το πρώτο γκολ του Οικονόμου στην επαγγελματική του καριέρα, καθώς φεύγοντας 20άχρονος από τα Ιωάννινα για την γειτονική χώρα δεν είχε πετύχει γκολ με τον ΠΑΣ.

Ο "Marios", όπως γράφει η φανέλα του και τον αποκαλούν οι Ιταλοί, κλείνει τα 22 του χρόνια σε λίγες μέρες, στις 6 Οκτωβρίου και μέχρι τότε ίσως έχει κάνει και το ντεμπούτο του ως βασικός στην Μπολόνια.

"Είχαμε μεγάλη επιθυμία να τα πάμε καλά σε αυτό το ματς και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε", τόνισε ο Οικονόμου μετά το ματς και συνέχισε: "Σήμερα σκόραρα, αλλά είναι σαν να έχει σκοράρει οποιοσδήποτε άλλος, είμαστε μια ομάδα".

"Αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση διότι απλά είμαστε η Μπολόνια και πρέπει να πάμε καλά. Είμαστε όμως νέα ομάδα και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Αφιερώνω το γκολ στην ομάδα".

Η Μπολόνια προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Κροτόνε, ενώ μετά από 5 αγωνιστικές έχει δύο νίκες (αμφότερες εκτός έδρας), μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Πανηγυρισμοί μετά το σφύριγμα της λήξης...

Ντεμπούτο με γκολ ο Μάριος Οικονόμου
LAPRESSE

Τερνάνα - Μπολόνια 0-1

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ