ΙΤΑΛΙΑ

Μπουφόν:"Παίξαμε με τη φωτιά"

Μπουφόν:"Παίξαμε με τη φωτιά"
μπουφον πανηγυρικο

Ενθουσιασμός και μόνο ενθουσιασμός είναι το συναίσθημα που επικρατούσε στον αρχηγό των Ιταλών Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά το τέλος και την νίκη στον ημιτελικό κόντρα στην Γερμανία.

Ο Μπουφόν μίλησε για την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπως και για την τύχη που χρειάστηκε να είναι με το μέρος των Ιταλών.

Όμως τόνισε ότι συνολικά η ομάδα του θα μπορούσε να επικρατήσει ακόμα πιο εύκολα και με μεγαλύτερη διαφορά από το τελικό 2-1, και φυσικά δεν ξέχασε να αφιερώσει την νίκη στον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του ενός εκ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

"Όταν ρισκάρεις στη ζωή και στο ποδόσφαιρο στο τέλος μπορεί να καταλήξεις να γεμίζεις πλατείες με κόσμο που να πανηγυρίζει! Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία λεπτά υποφέραμε, αφού οι Γερμανοί μείωσαν και μας απείλησαν. Εμείς σε εκείνη την χρονική στιγμή, παίξαμε με την φωτιά. Από εκεί και πέρα είναι γεγονός πως γενικά ήμασταν εξαιρετικοί.

Πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα εκπληκτικό ματς και είχαμε την δυνατότητα να νικήσουμε με πιο μεγάλη διαφορά την Γερμανία. Μπορούσαμε να είχαμε περάσει ακόμα πιο εύκολα. Ήμασταν βέβαια και τυχεροί στο 0-0 και προς το τέλος του αγώνα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας, που μας έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη."

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ