ΙΤΑΛΙΑ

Μπενίτεθ: "Σημαντικό ότι δείξαμε χαρακτήρα"

Μπενίτεθ: "Σημαντικό ότι δείξαμε χαρακτήρα"

Ο Ράφα Μπενίτεθ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι παίκτες του τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Μίλαν, ενώ υπογράμμισε πως η Νάπολι χρειάζεται βελτίωση.

Μία πολύ μεγάλη νίκη πήρε την Κυριακή η Νάπολι, η οποία έφυγε από το Μιλάνο με τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της Serie A μαζί με τη Ρόμα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο, έσπευσε να επισημάνει πως οι "παρτενοπέι" θα πρέπει να βελτιωθούν.

"Δουλέψαμε ως ομάδα και ήταν πολύ σημαντικό αφού αν σου δοθεί η ευκαιρία τότε η ποιότητα των παικτών θα λάμψει. Μου αρέσει το πώς παίζει η ομάδα μου. Θα έλεγα πως είμαστε στο 73%, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε και όταν το κάνουμε θα νικάμε πιο εύκολα".

"Η Μίλαν έπαιξε καλά, επομένως, δεν ήταν εύκολο για εμάς να περιορίσουμε τον Μάριο Μπαλοτέλι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά ο προπονητής είναι χαρούμενος με τον τρόπο που νικήσαμε τη Μίλαν. Το σημαντικό ήταν πως δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στη σεζόν, αλλά πήραμε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ