ΙΤΑΛΙΑ

Μπελούτσι: "Θέλω να μείνω στην Τζένοα"

Μπελούτσι: "Θέλω να μείνω στην Τζένοα"
Μπελούτσι

Χαρούμενος απ' όσα έχει βρει στην Τζένοα είναι Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος θα ήθελε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Μόνιμος κάτοικος του "Λουίτζι Φεράρις" θέλει να γίνει ο Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Τζένοα τους τελευταίους μήνες και θα επιθυμούσε να παρατείνει το διάστημα παραμονής του.

Αυτή τη στιγμή ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανήκει στην Πόρτο, στην οποία, όμως, δεν αποτελεί πρώτη επιλογή. Ο ίδιος δεν έχει δέσει με την ομάδα και είναι εύλογο να θέλει να συνεχίσει στους "ροσομπλού", με τους οποίους έχει ήδη ταιριάξει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

"Ελπίζω να συνεχίσω εδώ. Έχω προσαρμοστεί καλά, παρόλο που ποτέ δεν είναι εύκολο να ταιριάξεις σε μία ομάδα στο μέσο της σεζόν" είπε και προσέθεσε: "Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω στην Τζένοα".

Να σημειωθεί πως είναι στο χέρι της ιταλικής ομάδας να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Μπελούτσι, καθώς διατηρεί οψιόν αγοράς του 50% του ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμη, ο Αργεντινός αναφέρθηκε στην αποβολή που δέχτηκε με την Ίντερ, λόγω της οποίας δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Νοβάρα: "Ζητώ συγγνώμη που λόγω τιμωρίας δε θα μπορώ να παίξω και με τη Νοβάρα. Θέλω να παίρνω συνεχόμενα παιχνίδια και να σκοράρω ξανά, όπως με τη Φιορεντίνα, αν και το πρώτο που σκέφτομαι είναι το καλό της ομάδας".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ