ΙΤΑΛΙΑ

Μπατιστούτα: "Ζηλεύω τον Τότι"

Μπατιστούτα: "Ζηλεύω τον Τότι"

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα αποκάλυψε για ποιο λόγο ζηλεύει τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Μέσι, Καβάνι και Μπαλοτέλι.

Τις τελευταίες ημέρες ο διάσημος "Μπατιγκόλ" των γηπέδων βρίσκεται στη Φλωρεντία για διακοπές, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τον εντοπίζουν και να αποσπούν άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις αναφορικά με το ιταλικό ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του.

"Το να βλέπω τον Τότι σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που με ευχαριστεί, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κόσμο που τον βλέπει. Παράλληλα όμως με κάνει να ζηλεύω λίγο", δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος των Φιορεντίνα, Ρόμα και Ίντερ, και συνέχισε:

"Μου άρεσε να παίζω μαζί του και θα μου άρεσε ακόμα και τώρα να είμαι πλάι του. Έζησα δύο πολύ όμορφα χρόνια στη Ρώμη, ήταν μία μεγάλη εμπειρία, νίκησα και γνώρισα σπουδαίους πρωταθλητές.

Διασκέδασα. Είμαι ένας Φιορεντίνο που αγαπήθηκε και στη Ρώμη".

Φυσικά, ο 44χρονος πρώην άσος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τους διαδόχους του στην Ιταλία. "Ο Καβάνι είναι πολύ άξιος, για μένα είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο.

Ο Μπαλοτέλι για τον Τύπο είναι ένας τρελός αλλά για μένα παίζει καλά. Δεν ξέρω τι κάνει εκτός γηπέδου γιατί δεν τον παρακολουθώ. Ο Μέσι;

Σε επίπεδο τεχνικής αλλά και στο πόσο σημαντικός είναι στην ομάδα αξίζει όσο ο Μαραντόνα, αλλά ο Ντιέγκο είχε περισσότερα χαρίσματα".

Τέλος, ο Μπατιστούτα παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να έχει τόσο καλή παρουσιά ο (πρώην συμπαίκτης του στη Ρόμα) Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο των Κατάνια και Φιορεντίνα ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι οι "βιόλα" μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για το νέο Champions League.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ