ΙΤΑΛΙΑ

Μουρίνιο: "Θα γυρίσω στην Ίντερ"

Μουρίνιο: "Θα γυρίσω στην Ίντερ"
Μουρίνιο

Σπίτι του χαρακτήρισε την Ίντερ ο Ζοσέ Μουρίνιο, στην οποία θα ήθελε να επιστρέψει. Διαβάστε τι άλλο είπε και ποιοι είναι οι προπονητές που ενδιαφέρουν τους Μιλανέζους.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ίντερ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να είναι προσηλωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης τώρα, όμως, κάποια στιγμή θα ήθελε να γυρίσει στο Μιλάνο.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο Sky Sports Italia κι ενώ η συζήτηση περί προπονητών στους “Νερατζούρι” έχει ανοίξει μετά την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι και τη δεδομένη φυγή του Αντρέα Στραματσόνι, νέου τεχνικού της ομάδας, το καλοκαίρι.

Αναλυτικά ο Special One είπε γι' αυτόν, αλλά και τον Γκαμπριέλε Οριάλι, πρώην τεχνικό διευθυντή του συλλόγου: “Η Ίντερ είναι το σπίτι μου. Πάντα είναι πιθανό να επιστρέψω. Το ίδιο ισχύει και για τον “Λέλε”. Θα γυρίσει σπίτι”.

Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για τον Στραματσόνι, ο οποίος παρουσιάστηκε την Τρίτη (27/3) από την ομάδα του Μιλάνου, και τον πρόσφατα απολυθέντα Ρανιέρι: “Συμπαθώ τους οπαδούς της Ίντερ και θα ήθελα να τα πάει καλά. Λυπάμαι για τον Ρανιέρι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάτι δε λειτουργεί σωστά οι προπονητές αλλάζουν”.

Τέλος, να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή ο Μοράτι ήδη σκέφτεται ποιον προπονητή θα ήθελε να έχει η ομάδα του για τη νέα σεζόν και το όνομα του Αντρέ Βίλας Μπόας φιγουράρει σύμφωνα με την πλειονότητα των δημοσιευμάτων στην κορυφή της λίστας. Εναλλακτικές λύσεις είναι οι Μάρτσέλο Μπιέλσα και Λοράν Μπλαν, με την περίπτωση του πρώτου να είχε ακουστεί και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν ο ίδιος αποφάσισε να απορρίψει τους “Νερατζούρι” για λογαριασμό της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ