ΙΤΑΛΙΑ

Μάτζο: "Θα προσπαθήσω να πείσω τον Καβάνι"

Μάτζο: "Θα προσπαθήσω να πείσω τον Καβάνι"

Τη δική του προσπάθεια για να πείσει τον Έντινσον Καβάνι να παραμείνει στη Νάπολι θα κάνει ο Κρίστιαν Μάτζο. Διαβάστε ποιοι παίκτες προτείνονται ως ανταλλάγματα και ποιους θέλει ο Ράφα Μπενίτεθ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ουρουγουανού.

Τον Έντινσον Καβάνι περιμένουν όλοι στη Νάπολι, καθώς ο Ουρουγουανός είναι εκείνος που θα κρίνει όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το Confederations Cup ολοκληρώνεται την Κυριακή και ο 26χρονος θα έχει στη συνέχεια τον χρόνο να αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Κρίστιαν Μάτζο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό της Κυριακής ο Καβάνι, μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" για την περίπτωση του "Matador" και τόνισε πως θα κάνει τη δική του προσπάθεια για να τον πείσει να μείνει στους "παρτενοπέι".

"Δεν έχουμε μιλήσει πρόσφατα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει χρόνος. Ωστόσο, θα γίνει ήρεμα και χαλαρά μία συζήτηση για την κατάσταση. Δε γνωρίζω ακόμα πότε θα συναντηθούμε αλλά έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από εκείνον, αλλά φυσικά και θέλω να μείνει στη Νάπολι".

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" αναφέρεται στα έμψυχα ανταλλάγματα που θα ήθελε ο Ράφα Μπενίτεθ σε περίπτωση πώλησης του Καβάνι. Αρχικά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε τονίσει πως ο Καβάνι παραχωρείται μόνο με 63 εκ. ευρω, ήτοι το ποσό της ρήτρας του, αλλά εικάζεται πως η Νάπολι θα έκανε αποδεκτή και μία πρόταση που θα έφτασε σε αυτό το ύψος μέσω και των έμψυχων ανταλλαγμάτων.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πριν λίγο καιρό πως η Τσέλσι σκεφτόταν να δώσει τον Φερνάντο Τόρες, αλλά ο Μπενίτεθ θα προτιμούσε να πάρει από την πρώην ομάδα του τον Ραμίρες. Ακόμη, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άλλη μία ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Καβάνι, θα ήθελε τον ταλαντούχο Άλβαρο Μοράτα, ενώ από τη Μάντσεστερ Σίτι δε θα είχε αντίρρηση να πάρει τον Έντιν Τζέκο. Ωστόσο, η Νάπολι κοστολογεί τον παίκτη στα 13 εκ. ευρώ, ποσό δεν αντικατοπτρίζει την αξία του Βόνσιου σύμφωνα με τους "πολίτες".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ