ΙΤΑΛΙΑ

Κλείνει τ' αφτιά του στις σειρήνες ο Βεράτι

Κλείνει τ' αφτιά του στις σειρήνες ο Βεράτι
Βεράτι

Ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος αυτή τη στιγμή αποτελεί μήλο της έριδος για όλες τις μεγάλες ιταλικές ομάδες, θα παραμείνει στην Πεσκάρα σύμφωνα με τον ατζέντη του. Διαβάστε τις δηλώσεις του Νοτνάτο ντι Κάμπλι.

Το όνομα του Μάρκο Βεράτι ίσως να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό, όμως, το πιθανότερο είναι να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αιτία είναι οι ικανότητες του 19χρονου, ο οποίος θεωρείται το νέο ανερχόμενο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός αγωνίζεται στην Πεσκάρα, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στη Σέριε Α. Ο ίδιος βοήθησε πολύ για να συμβεί αυτό και το αποτέλεσμα είναι ήδη να βρίσκεται στη λίστα όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας. Ωστόσο, φαίνεται πως προς το παρόν θα παραμείνει στην ομάδα του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ατζέντη του Ντονάτο Ντι Κάμπλι, ο οποίος δήλωσε στην Odeon TV: "Ο Βεράτι θα μείνει για μία ακόμη χρονιά στην Πεσκάρα. Το παιδί θέλει να περάσει άλλη μία σεζόν στην πόλη του, για να ωριμάσει με τον Ζέμαν (σ.σ. προπονητή)".

Ακόμη, ο Ντι Κάμπλι ξεκαθάρισε πως και η επόμενη ομάδα του Βεράτι θα είναι ιταλική, αφού ο παίκτης δεν επιθυμεί να φύγει από τη χώρα του. "Δεν υπάρχουν φαβορί αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν φύγει θα συνεχίσει σε άλλη ιταλική ομάδα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ