ΙΤΑΛΙΑ

Κλείνει Αμπροζίνι, πάει για επιθετικό η Φιορεντινα

Κλείνει Αμπροζίνι, πάει για επιθετικό η Φιορεντινα

Παίκτης της Φιορεντίνα αναμένεται να είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μάσιμο Αμπροζίνι, ενώ οι "βιόλα" προσπαθούν να αποκτήσουν και έναν επιθετικό. Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Πολύ κινητική είναι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η Φιορεντίνα, η οποία έχει κάνει ήδη μία κίνηση που έχει προκαλέσει αίσθηση, τη μεταγραφή του Χοακίν.

Ωστόσο, εντός των επόμενων ημερών παίκτης των "βιολα" αναμένεται να γίνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα, έστω κι αν βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν. Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" o 36χρονος μέσος είναι πολύ πιθανό να υπογράψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της Φιορεντίνα.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση ενός επιθετικού. Μάριο Γκόμεθ και Νταβίδ Βίγια είναι από τους πρώτους στη λίστα, ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Λούκας Μπάριος. Ωστόσο, σύντομα θα γίνει μία κρούση και στην Παλέρμο για να διαπιστωθούν οι προθέσεις της αναφορικά με τον Γιόσιπ Ίλιτς, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τους "ροσανέρο" μετά τον υποβιβασμό τους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ