ΙΤΑΛΙΑ

Καυστικό tweet της Μελίσα Σάτα κατά των οπαδών της Γιουβέντους!

Καυστικό tweet της Μελίσα Σάτα κατά των οπαδών της Γιουβέντους!

Με έναν άκρως ειρωνικό τρόπο "απάντησε" στους τιφόζι της Γιουβέντους η Μελίσα Σάτα, λίγο μετά την πρόκριση της "βέκια σινιόρα" στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια εις βάρος της Μίλαν.

Μελίσα Σάτα και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια αυτή τη στιγμή στην Ιταλία λόγω της μεγάλης δημοφιλίας που απολαμβάνουν αμφότεροι και έτσι ο Γκανέζος άσος είναι αναμενόμενο να γίνεται "στόχος" στα παιχνίδια της Μίλαν από οπαδούς αντιπάλων ομάδων.

Το ίδιο έγινε και στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να "ασχολούνται" μέσω συνθημάτων με τη σέξι σύντροφό του, Μελίσα Σάτα, και την ίδια να απαντάει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μέσω Twitter.

"Είμαι υποχρεωμένη να ευχαριστήσω τους Γιουβεντίνους, δεν πίστευα ότι είμαι τόσο σημαντική για να τραγουδούν το όνομά μου για περισσότερα από 100 λεπτά", ηταν το τουιτάρισμα της Ιταλίδας show-girl, την οποία τα δημοσιεύματα από την Ιταλία φέρνουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον Μπόατενγκ μέσα στο 2013.

Υπενθυμίζεται πως η Γιουβέντους νίκησε 2-1 τη Μίλαν στην παράταση (1-1 το σκορ στην κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια (22 & 29 Ιανουαρίου) τη Λάτσιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ