ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλικές "σειρήνες" για Λέτο

Ιταλικές "σειρήνες" για Λέτο
INTIME SPORTS

Μπολόνια και Φιορεντίνα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μπορεί να έχει ένα χρόνο ν' αγωνιστεί φαίνεται όμως ότι ο μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, έχει καταφέρει να κρατήσει "ζεστό" το όνομα του Αργεντινού άσου στην ιταλική αγορά.

Τις προηγούμενες εβδομάδες η Μπολόνια έδειχνε να είναι το φαβορί για την απόκτηση του το καλοκαίρι, όμως τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα με την Φιορεντίνα να μπαίνει πολύ δυνατά στην "μάχη" για την απόκτηση του.

Οι "βιόλα" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Χουάν Μανουέλ Βάργκας και ο Εντουάρντο Μαθία που έχει διοικητικό πόστο στον σύλλογο της Φλωρεντίας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του "Σέμπα" για συγκεκριμένους λόγους.

Πρώτον, ο Μαθία ήταν αυτός που απέκτησε τον Λέτο για λογαριασμό της Λίβερπουλ την σεζόν 2007/08, δεύτερον θεωρεί ότι παρά την πολύ σοβαρή επέμβαση που έχει κάνει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στην ομάδα και τρίτον, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θεωρείται επιλογή χαμηλού ρίσκου καθώς θ' αποκτηθεί ελεύθερος και η Φιορεντίνα θα πληρώσει μόνο το συμβόλαιο του.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Λέτο φαντάζει ελκυστική περίπτωση για τους "βιόλα" και τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για να προλάβουν την Μπολόνια που παρακολουθεί πολύ "ζεστά" την περίπτωση του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ