ΙΤΑΛΙΑ

Η "γιορτή" του Μαρέσκα και η ελληνική σημαία

Η "γιορτή" του Μαρέσκα και η ελληνική σημαία

Ο Έντσο Μαρέσκα συμπλήρωσε 350 ματς σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και βρηκε έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει την ευτυχία του (pic).

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν πολύ ευχάριστο για τον Έντσο Μαρέσκα. Αφενός γιατί αγωνίστηκε σε όλο το ματς κόντρα στην Αβελίνο και αφετέρου για το ότι η Παλέρμο πήρε τη νίκη με 2-0 (σκόρερ οι Μπαρέτο και Μπολτσόνι που σχημάτισαν την τριάδα στο κέντρο μαζί με τον Μαρέσκα) και έκανε ένα ακόμα βήμα για τη Serie A με το +13 που έχει έναντι της 2ης Έμπολι μετά από 33 αγωνιστικές.

Υπάρχει ωστόσο ένα ακόμα γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον 34χρονο μέσο και αυτό έχει να κάνει με τις 350 συμμετοχές που μετράει πλέον σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η "γιορτή" του Μαρέσκα και η ελληνική σημαία

Με την επικράτηση επί της Αβελίνο, η Παλέρμο έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Serie A

"Χαρούμενος που γιορτάζω με μία πειστικη νίκη τα 350 παιχνίδια μου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter (σε ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά), με το μήνυμα αυτό να συνοδεύεται από μία φωτογραφία, η οποία περιλαμβάνει τις σημαίες των χωρών στις οποίες έχει αγωνιστεί αλλά και το νούμερο των αγώνων που έχει δώσει σε κάθε χώρα.

Σε αυτές βρίσκεται και η ελληνική σημαία που έχει πάνω τον αριθμό 24, όσα δηλαδή και τα ματς στα οποία ο Ισπανός άσος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2009-2010.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ