ΙΤΑΛΙΑ

Η Serie A καλωσορίζει την Κάρπι!

Η Serie A καλωσορίζει την Κάρπι!

Η Κάρπι έγραψε ιστορία κόντρα στη Μπάρι καθώς με τον βαθμό που πήρε εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδό της στη Serie A για πρώτη φορά στα 105 χρόνια ζωής της (videos).

Ένα φαινομενικά άπιαστο όνειρο πήρε σάρκα και οστά για την Κάρπι καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie B αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Μπάρι και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία.

Το εντυπωσιακό μάλιστα με την Κάρπι είναι πως είχε χρεοκοπήσει και το 2000 βρέθηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ενώ τη σεζόν 2013-14 κατάφερε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Serie B.

"Δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω πόσο καλά είναι τα παιδιά μου. Αυτή είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου. Επιτέλους είμαστε στη Serie A.

Η Serie A καλωσορίζει την Κάρπι!

Αυτή η ομάδα είναι όπως εγώ, για αυτό το λόγο καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλο. Είμαστε όλοι μας πεινασμένοι για επιτυχίες και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της Serie A", τόνισε ο τεχνικός των "μπιανκορόσι" Φαμπρίτσιο Καστόρι, ο οποίος μετράει στις πρώτες 38 αγωνιστικές 21 νίκες-12 ισοπαλίες-5 ήττες.

Σημειώνεται πως η Κάρπι είναι μία πόλη (στην επαρχία της Μόντενα) με μόλις 70.000 κατοίκους και η ποδοσφαιρική της ομάδα αγωνίζεται σε γήπεδο χωρητικότητας 4.144 θέσεων (Stadio Sandro Cabassi) ενώ είναι η ένατη από την Εμίλια-Ρομάνια που θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία μετά τις Μπολόνια, Μόντενα, Σπαλ, Τσεζένα, Πάρμα, Ρετζιάνα, Πιατσέντσα και Σασουόλο.

Παίκτες και οπαδοί της Κάρπι πανηγυρίζουν την άνοδο:

Κάρπι - Μπάρι 0-0

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ