ΙΤΑΛΙΑ

Φεύγει ο Ρέγια από τη Λάτσιο

Φεύγει ο Ρέγια από τη Λάτσιο
Ρέγια

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" o Εντουάρντο Ρέγια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των επόμενων ωρών. Διαβάστε ποια είναι τα πρώτα ονόματα που σχετίζονται με τη διαδοχή του.

Έτοιμος ν' αποχωρήσει από τον πάγκο της Λάτσιο είναι ο Εντουάρντο Ρέγια.

Ο Ιταλός τεχνικός σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" αποχαιρέτησε χθες τους ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τη Λάτσιο.

Μπορεί η χρονιά των "λατσιάλι" να ήταν καλή, αλλά η καρέκλα του έτριζε από πολύ νωρίς. Η διοίκηση τον στήριξε όταν θέλησε να παραιτηθεί, όμως, στο τέλος η αδυναμία του να οδηγήσει τη Λάτσιο στην τρίτη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ του στοίχισε.

Εν τω μεταξύ, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια ονόματά, τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ρέγια. Ένας από τους πρώτους στόχους σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην Τσέλσι. Ο Ιταλός είναι υπηρεσιακός προπονητής και αν δεν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολλές οι πιθανότητες φυγής του από το Λονδίνο.

Τέλος, στις σκέψεις των διοικούντων της Λάτσιο είναι και ο Τζιανφράνκο Τζόλα, ένας ακόμη Ιταλός, ο οποίος, όμως, σε αντίθεση με τον Ντι Ματέο δεν έχει αγωνιστεί ως παίκτης στη Λάτσιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ