ΙΤΑΛΙΑ

Φεύγει ο Νανί, Αλέξις Σάντσες έρχεται

Chile's Alexis Sanchez celebrates after scoring a goal against Bolivia during their 2010 World Cup qualifying soccer match in Santiago June 10, 2009. REUTERS/Ivan Alvarado (CHILE SPORT SOCCER)
Αλέξις Σάντσες REUTERS

Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νανί να αποχωρεί από την ομάδα και στη θέση του να έρχεται ο Αλέξις Σάντσες.

Η αλήθεια είναι πως το γυαλί ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και τον Νανί έχει σπάσει εδώ και λίγες ημέρες, καθώς ο Πορτογάλος άσος ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα από τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Έτσι ο Άλεξ Φέργκιουσον προετοιμάζεται για όλα τα πιθανά σενάρια με πρώτο και καλύτερο να είναι αυτό της πώλησης του 24χρονου άσου.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία λοιπόν την Τετάρτη το πρωί πάνε ένα βήμα παρακάτω, θεωρώντας πως ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλέξις Σάντσες.

Ο μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων ανά την Ευρώπη, όμως η Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση αποχώρησης του Νανί, θα έχει ζεστό χρήμα να προσφέρει στην Ουντινέζε για να κλείσει το deal.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ