ΙΤΑΛΙΑ

Φετφατζίδης: "Οι οπαδοί της Τζένοα από τους πιο φανατικούς"

Φετφατζίδης: "Οι οπαδοί της Τζένοα από τους πιο φανατικούς"

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τζένοα έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης, υποσχόμενος πως σε ένα μήνα θα συνεννοείται στα ιταλικά. Η σύγκριση των οπαδών της Τζένοα με του Ολυμπιακού.

H Tζένοα μετά την εντός προγράμματος ήττα από την Γιουβέντους καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Πάρμα.

Στην προσπάθεια της αυτή αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Γιάννης Φετφατζίδης τον οποίο προορίζει για βασικό ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τζένοα για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο "Φέτφα" υποσχέθηκε πως σε ένα μήνα θα μπορεί να κάνει δηλώσεις στα ιταλικά. " Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζεσαι σε μία νέα χώρα. Νέα ομάδα, νέο περιβάλλον, όλα καινούρια.

Θα πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος και να αφομοιώνεις τις συνήθειες στον τόπο που ζεις. Εδώ υπάρχουν περισσότερα κοινά σημεία απ'ότι διαφορές.

Θα ήταν διαφορετικό αν βρισκόμουν στην Αγγλία ή σε ομάδα της Σκανδιναβίας. Εδώ οι παίκτες είναι πιο γυμνασμένοι και δύσκολο βρίσκεις χώρους", τόνισε ο Φετφατζίδης καταθέτοντας παράλληλα την άποψη του για τους οπαδούς της Τζένοα.

"Είναι από τους πιο φανατικούς που έχω δει. Στην Ελλάδα είναι του Ολυμπιακού".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ