ΙΤΑΛΙΑ

Εμπλέκεται και ο Μπονούτσι στα στημένα

Εμπλέκεται και ο Μπονούτσι στα στημένα
Μπονούτσι

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι μπλεγμένος στο νέο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία και θα περάσει από ανάκριση.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία αναφορικά με το νέο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και ονομάζεται "Scommessopoli".

Ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις, ενώ είναι και αρκετά τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με το σκάνδαλο και θεωρούνται ύποπτοι.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ αναμένεται να περάσει από ανάκριση. Ο Ιταλός αναδείχτηκε πρωταθλητής με τη Γιουβέντους φέτος, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα" για το Euro, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος.

Ο πρώην αμυντικός της Μπάρι, Σαλβατόρε Μαζιέλο, είχε ισχυριστεί τον περασμένο Μάρτιο πως είχε έρθει σε επαφή με τον Μπονούτσι για να "στήσουν" έναν αγώνα και ο 25χρονος θα κληθεί να αποδείξει την αθωότητά του.

Εν τω μεταξύ, αθώος δήλωσε ο Ντομένικο Κρισίτο στην "Gazzetta dello Sport" σχετικά με τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει: " Θέλω να με ακούσουν στην Κρεμόνα και να ξεκαθαριστούν τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με την ιστορία. Το μόνο που έκανα ήταν να μιλάω με οπαδούς της Τζένοα".

Να σημειωθεί πως και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει κάνει δηλώσεις επί του θέματος στηρίζοντας απόλυτα τον παίκτη του, ενώ την οποιαδήποτε ανάμειξή του στο "Scomessopoli" έχει αρνηθεί και ο προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ