ΙΤΑΛΙΑ

Δεν πωλείται ο Γιόβετιτς

Δεν πωλείται ο Γιόβετιτς
Γιόβετιτς

Ο Σάντρο Μενκούτσι ξεκαθάρισε πως ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, τη στιγμή που ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο πρώτος στόχος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φιορεντίνα.

Καμία βάση δεν έχουν όσα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Στέφαν Γιόβετιτς θα αποχωρήσει φέτος από τη Φιορεντίνα.

Οι "βιόλα" δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων.

Η Τσέλσι ήταν εκείνη που είχε συνδεθεί έντονα με την απόκτησή του τους τελευταίους μήνες. Μπορεί ο 22χρονος να είχε ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα, όμως, αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως επιθυμεί να φύγει από τη Φλορεντία και πως οι Λονδρέζοι περιμένουν τη σωστή στιγμή για να κάνουν την κίνησή τους.

Ο Σάντρο Μενκούτσι, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Φιορεντίνα, μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" και τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι ο διεθνής Σέρβος.

"Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα πάνω στον Γιόβετιτς. Έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2016. Είναι λογικό να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τη στιγμή που είναι ένας πολύ καλός παίκτης".

ΡΑΝΙΕΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εν τω μεταξύ, άδεια παραμένει η καρέκλα του προπονητή στη Φιορεντίνα μετά την απόλυση του Ντέλιο Ρόσι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε πάρει το δρόμο της εξόδου λόγω του περιστατικού με τον Άντεμ Λιάιτς, τον οποίο είχε γρονθοκοπήσει. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται να έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον Κλαούντιο Ρανιέρι και σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" έχει ήδη υπάρξει μία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ