ΙΤΑΛΙΑ

"Αποχωρούμε από το κύπελλο με το κεφάλι ψηλά"

"Αποχωρούμε από το κύπελλο με το κεφάλι ψηλά"

Οι ελπίδες της Μίλαν για το "τρεμπλ" τέλειωσαν στο Τορίνο μετά την ήττα στα ημιτελικά του Copa Italia από την Γιουβέντους. Ο τεχνικός των "Ροσονέρι" μίλησε σχετικά με το παιχνίδι και την απόδοση της ομάδας.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, φάνηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από το κύπελλο κόντρα στην Γιουβέντους την Τρίτη (20/3). Ωστόσο, πιστεύει ότι οι παίκτες του έχουν το δικαίωμα να έχουν το κεφάλι ψηλά μετά την καλή απόδοσή τους στο παιχνίδι.

Η Μίλαν κατάφερε να είναι οδηγός του αγώνα αλλά οι "Μπιανκονέρι" κατάφεραν να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση στην παράταση μετά τα γκολ των Μεσμπά και Μάξι Λόπεζ.

Το εκπληκτικό τέρμα από απόσταση του Βούτσινιτς έστρεψε το αποτέλεσμα στην μεριά της Γιουβέντους. Παρ'όλα αυτά ο Αλέγκρι δεν είπε στους παίχτες του να μειώσουν την απόδοσή τους και να κάνουν το καλύτερό τους στον επέρχόμενο αγώνα με την Ρόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μίλαν:

"Είναι κρίμα που δεν περάσαμε "για λίγο" στον τελικό αλλά κερδίσαμε την συμμετοχή παιχτών που δεν είχαν παίξει για κάποιο διάστημα.

Στην παράταση φάνηκε η κούρασή μας και δεν είχαμε την δύναμη να επιτεθούμε.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ρόμα καθώς έχουμε τέσσερις μέρες να ανασυνταχθούμε. Λίγοι ήταν αυτοί που δεν απέδωσαν απόψε καθώς κάποιοι άλλοι έκαναν ότι μπορούσαν για ένα ημίχρονο όπως ο Νοτσερίνο και ο Ιμπραϊμοβιτς.

Ευελπιστώ το καλύτερο για τα επόμενα παιχνίδια γιατί είχαμε καλή απόδοση.

Ο Ζλάταν αντικαταστάθηκε προληπτικά στο ημίχρονο γιατί είχε ακόμη πόνους στην πλάτη και για να έιναι σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι με την Ρόμα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ