SERIE A

"Βλέπει" Πισάρο η Νάπολι

"Βλέπει" Πισάρο η Νάπολι

Η Νάπολι αναζητά έναν έμπειρο μέσο που θα τη βοηθήσει τη νεά σεζόν στο Champions League, με το όνομα του Νταβίδ Πισάρο να είναι το τελευταίο που προστέθηκε στην μεταγραφική της λίστα.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", το αφεντικό των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν παίκτες εκτός Ιταλίας που να μην ξεπερνούν σε ηλικία τα 25 χρόνια, όμως παράλληλα θέλει να κάνει και μετάγγιση... εμπειριάς στο ρόστερ της Νάπολι.

Αυτό πιστεύει ότι θα γίνει με έναν ποιοτικό μέσο που να έχει φάει με το... κουτάλι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (η Νάπολι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης), με το όνομα του Νταβίδ Πισάρο να αναδύεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 32χρονος Χιλιανός αμυντικός μέσος είναι το νέο όνομα που "γλυκοκοιτάζουν" στον ιταλικό Νότο για να δυναμώσει το συγκρότημα του Βάλτερ Ματσάρι στη μεσαία γραμμή, με το κασέ του παίκτη και το συνολικό κόστος της μεταγραφής να κρίνουν το αν θα κινηθεί η Νάπολι για την απόκτησή του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ