SERIE A

Βλέπει Αφελάι για αντί-Σαλάχ η Φιορεντίνα

ESULTANZA MOHAMED SALAH FIORENTINA GOL 1-2, GOAL CELEBRATION, TORINO 05-03-2015, JUVENTUS STADIUM, FOOTBALL CALCIO 2014/2015 COPPA ITALIA, SEMIFINALE, JUVENTUS - FIORENTINA, FOTO FILIPPO ALFERO/INSIDEFOTO - FOOTBALL, CALCIO, COPPA ITALIA, TIM CUP, SPORT, SOCCER, 2014/2015, FOREIGNFOOTBALL,
ESULTANZA MOHAMED SALAH FIORENTINA GOL 1-2, GOAL CELEBRATION, TORINO 05-03-2015, JUVENTUS STADIUM, FOOTBALL CALCIO 2014/2015 COPPA ITALIA, SEMIFINALE, JUVENTUS - FIORENTINA, FOTO FILIPPO ALFERO/INSIDEFOTO - FOOTBALL, CALCIO, COPPA ITALIA, TIM CUP, SPORT, SOCCER, 2014/2015, FOREIGNFOOTBALL, OLYMPIA

Η Φιορεντίνα περιμένει σήμερα την τελεσίδικη απάντηση του Μοχάμεντ Σαλάχ για το αν αποδέχεται την πρόταση παραμονής του στο "Φράνκι". Όσο για το Plan B σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αιγύπτιος; Ιμπραχίμ Αφελάι!

Η τελευταία ημέρα του Ιούνιου είναι κρίσιμη για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ καθώς εντός της ημερας αναμένεται να πάρει την απόφασή του για το αν θα μεινει στη Φλωρεντία όπου αγωνίστηκε τους τελευταίους έξι μήνες ως δανεικός από την Τσέλσι ή θα επιστρέψει στους Λονδρέζους.

Τσέλσι και Φιορεντίνα έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του παίκτη στους "βιόλα" με κανονική μεταγραφή έναντι 18 εκ.ευρώ όμως για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει ο παίκτης να αποδεχτεί την πρόταση που θα του προσφέρει 2,8 εκ.ευρώ ετησίως.

Σε περίπτωση πάντως που δεν αποδεχτεί την προσφορά της Φιορεντίνα και κουνήσει μαντήλι (Ίντερ και Γιουβέντους έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον), η ομάδα της Τοσκάνης φαίνεται πως έχει βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του ο οποίος είναι καθόλα γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Βλέπει Αφελάι για αντί-Σαλάχ η Φιορεντίνα
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την εφημερίδα "La Nazione" το όνομα του Ιμπραχίμ Αφελάι είναι στην κορυφή της λίστας, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Ντανιέλε Πραντέ να ποντάρει στον πρώην άσο του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Σαλάχ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ