SERIE A

Βασικός και κόντρα στη Μίλαν ο Φετφατζίδης

Βασικός και κόντρα στη Μίλαν ο Φετφατζίδης

Φαβορί για να φορέσει φανέλα βασικού στο αποψινό ματς με στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" είναι σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Θέση στο αρχικό σχήμα της Τζένοα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική φαίνεται πως βρίσκει ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελλάς Βερόνα (νίκη με 2-0 για τους Γενοβέζους) πριν από δύο εβδομάδες και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και στο πρώτο ματς των "ροσομπλού" στη Serie A μετά τους αγώνές μπαράζ για το Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο "Φέτφα" φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, κερδίζοντας στο... σπριντ τον έτερο υποψήφιο για τη θέση, Σαντάνα, από τον οποίο φαίνεται πως λείπουν ακόμα παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό.

Βασικός και κόντρα στη Μίλαν ο Φετφατζίδης

Ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής κερδίζει ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να προορίζει -όπως όλα δείχνουν- βασικό τον Έλληνα μεσοεπιθετικό για την αναμέτρηση με τη Μίλαν

Από εκεί και πέρα, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι προσανατολίζεται να τοποθετήσει στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης τον Αντονέλι ενώ ο πάντα αξιόπιστος παραγωγικά Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι αμετακίνητος από την κορυφή.

Όσον αφορά δε στην πιθανή ενδεκάδα της Τζένοα για το δύσκολο τεστ κόντρα στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", αυτή είναι η ακόλουθη (σε σύστημα 4-3-3): Περίν, Αντονίνι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Βρσάλικο, Μπιοντίνι, Ματουζάλεμ, Αντονέλι, Φετφατζίδης, Τζιλαρντίνο, Σαμπιρίζι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ