SERIE A

Τότι: "Selfie για να θυμάμαι αυτή την ημέρα"

Τότι: "Selfie για να θυμάμαι αυτή την ημέρα"

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί το πώς θα πανηγυρίσει αν έβαζε γκολ στο ντέρμπι με τη Λάτσιο και ξεκαθάρισε πως η Ρόμα θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

Οι εικόνες με τον Φραντσέσκο Τότι να τραβάει selfie φωτογραφία με το κινητό με φόντο την Curva Sud (αφότου ισοφάρισε 2-2 τη Λάτσιο με απίστευτο γκολ) έκαναν το γύρο του κόσμου και ο καπιτάνο της Ρόμα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για αυτόν τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό.

"Το είχα σκεφτεί μέσα στην εβδομάδα, υπάρχει αυτή η μόδα των selfie φωτογραφιών και αυτή ήταν μία ευκαιρία μοναδική και ανεπανάληπτη. Είναι μία σημαντική ανάμνηση για μένα", δήλωσε στο φινάλε του "Derby della Capitale" και συνέχισε:

"Πετάξαμε το πρώτο μέρος, δεν καταφέραμε να είμαστε οι εαυτοί μας και στο δεύτερο μέρος δεν ήταν εύκολο να κάνουμε την ολική ανατροπή.

Τότι: "Selfie για να θυμάμαι αυτή την ημέρα"

Μπήκαμε πάντως πιο κυνικοί στη συνέχεια και δείξαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το σκουντέτο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο".

Ερωτηθείς επίσης για το ρεκόρ που έχει πλέον στην ιστορία των ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο (πρώτος σκόρερ στα μεταξύ τους ματς στη Serie A με 11 γκολ), είπε:

"Το ρεκόρ είναι κάτι που γεμίζει με υπερηφάνεια εμένα και όλους τους οπαδούς της Ρόμα", δήλωσε ο 38χρονος άσος, ο οποίος στα 9 ματς που έχει σκοράρει κόντρα στη συμπολίτισσα Λάτσιο η Ρόμα δεν έχει χάσει σε κανένα, έχοντας απολογισμό 4 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Ο Γκαρσία αποθεώνει τον Φραντσέσκο Τότι:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ