SERIE A

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της Ουντινέζε απέναντι στη Μίλαν καθώς ξεπέρασε το ρεκόρ του Μπατιστούτα και είναι πλέον στην πρώτη 10άδα της λίστας των σκόρερ της Serie A.

Όπως και με τη Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική, η Μίλαν ήταν πολύ καλή στο πρώτο 45λεπτο στο "Φρίουλι" όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει σε αυτό το διάστημα την εστία του (εντυπωσιακού) Σιμόνε Σκουφέτ και το πλήρωσε στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα στη φάση του 66ο λεπτού, με τους Περέιρα και Μπρούνο Φερνάντες να συνεργάζονται άψογα και τον δεύτερο να "στρώνει" τη μπάλα στον Αντόνιο Ντι Νατάλε, με τον 35χρονο ηγέτη των "ζέβρων" να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν και να χαρίζει στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη με 1-0 .

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Αυτό ήταν το 9ο γκολ του "Τοτό" στο φετινό πρωτάθλημα και 12ο συνολικά στην καριέρα του κόντρα στη Μίλαν, ωστόσο το πλέον εντυπωσιακό στατιστικό προκύπτει από το γεγονός ότι έφτασε τα 185 στην Serie A και βρίσκεται πλέον στην πρώτη 10άδα του πίνακα των σκόρερς!

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Μέχρι πρότινος η 10η θέση άνηκε στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με 184 γκολ ενώ όσον αφορά στους παίκτες που βρίσκονται ψηλότερα από τον Ντι Νατάλε αυτοί είναι οι: Πιόλα, Τότι, Νόρνταλ, Μεάτσα, Αλταφίνι, Μπάτζο, Χάμριν, Σινιόρι και Ντελ Πιέρο.

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αρχισκόρερ της Ουντινέζε να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη σχετική λίστα μέσα στη φετινή σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς ότι κυνηγάει τους Τζουζέπε Σινιόρι και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που έχουν 188 γκολ.

Το ξεχωριστό γκολ του Ντι Νατάλε

Στον αντίποδα, αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν γνώρισε την 10η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, με το αρνητικό ρεκόρ των "ροσονέρι" να είναι πάντως οι 15 ήττες που είχαν κάνει τη σεζόν 1930-31.

Ουντινέζε - Μίλαν 1-0 (Highlights)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ