SERIE A

Το απίστευτο ρεκόρ του Τζιλαρντίνο

Το απίστευτο ρεκόρ του Τζιλαρντίνο

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο έγραψε ιστορία κόντρα στην Πάρμα καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο "λύτρωσε" τη Τζένοα καθώς σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο "Μαράσι" απέναντι στην Πάρμα, και το έκανε με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με το κεφάλι.

Με το γκολ απέναντι στους "παρμέντσι" ο 31χρονος Ιταλός στράικερ έφτασε τα 45 συνολικά με κεφαλιές στην καριέρα του στη Serie A, κα πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ξεπερνώντας τον Όλιβερ Μπίρχοφ.

"Το ρεκόρ αυτό με γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια και αυτό γιατί υπήρχαν και άλλοι πάρα πολλοί καλοί επιθετικοί με το κεφάλι όπως ο Μπίρχοφ, ο Σερένα και ο Μάρκο Φαν Μπάστεν που σημείωσε μεγάλα γκολ με τη φανέλα της Μίλαν", δήλωσε ο παίκτης.

Το απίστευτο ρεκόρ του Τζιλαρντίνο

Ο επίσης "χρυσοκέφαλος" των ιταλικών γηπέδων είχε σταματήσει στα 44 ενώ ακολουθούν στη σχετική λίστα ο Άλντο Σερένα (43) και ο Λούκα Τόνι (41), με τον τελευταίο να αγωνίζεται μάλιστα στη Serie A με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα.

Σημειώνεται πως ο "Τζίλα" έφτασε τα 4 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 163 συνολικά στη μεγάλη κατηγορία, πιάνοντας τον θρυλικό άσο της Γιουβέντους, Ρομπέρτο Μπονισένια, στην 16η θέση του πίνακα των σκόρερ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ