SERIE A

Το tweet που "βάζει φωτιά" σε Γιουβέντους και Ίντερ

Το tweet που "βάζει φωτιά" σε Γιουβέντους και Ίντερ

Ο Λουτσιάνο Μότζι δέχτηκε κριτική για τη χειραψία του με τον Μάσιμο Μοράτι και φρόντισε να αφιερώσει ένα δηλητηριώδες σχόλιο για τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ μέσω Twitter!

Ένα tweet γεμάτο φαρμάκι του Λουτσιάνο Μότζι απειλεί να ανοίξει νέα πολεμική μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους με αφορμή την κόντρα των δύο ομάδων γύρω από το σκάνδαλο Calciopoli.

Αιτία η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η οποία δείχνει τον πρώην γενικό διευθυντή της Γιουβέντους (εξέτισε ποινή φυλάκισης για την συμμετοχή του στο σκάνδαλο με στημένους αγώνες που ξέσπασε στην Ιταλία το 2006) να ανταλλάσει χειραψία με τον Μάσιμο Μοράτι κατά τη διάρκεια κοινής παρουσίας του σε δικαστήριο του Μιλάνου.

"Αγαπητέ διευθυντά, ήταν αναγκαίο να σφίξεις το χέρι σε έναν όπως ο Μοράτι; Εγώ δεν θα το είχα κάνει για χίλιους λόγους", ήταν το σχόλιο που έγινε από άνθρωπο που τον ακολουθεί στο Twitter, με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της "βέκια σινιόρα" να απαντάει λέγοντας:

"Αμέσως μετά έπλυνα τα χέρια μου". Μένει να δούμε αν θα έχουμε αναθέρμανση της κόντρας των δύο ομάδων ή το unfair σχόλιο του Μότζι δεν θα απαντηθεί από την απέναντι πλευρά.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ