SERIE A

Το μήνυμα του Σαβιόλα στον κόσμο της Βερόνα

Το μήνυμα του Σαβιόλα στον κόσμο της Βερόνα

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αφιέρωσε στους οπαδούς της Ελλάς Βερόνα αλλά και τον πατέρα του το πρώτο του γκολ στη Serie A και έκανε σαφές πως δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το ματς κόντρα στην Αταλάντα για την 20η αγωνιστική της Serie A ήταν ιδιαίτερο για τον Χαβιέρ Σαβιόλα καθώς όχι μόνο κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του (1-0) .

Ο Αργεντίνος γνώρισε μάλιστα την αποθέωση από προπονητή, συμπαίκτες και κόσμο και μετά το τέλος του αγώνα δεν παρέλειψε να πει το δικό του ευχαριστώ στους τιφόζι των Βερονέζων για την στήριξη που του παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

"Είμαι ευτυχισμένος που πέτυχα το γκολ της νίκης. Ο κόσμος με υποστήριξε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ήθελα να μοιραστώ αμέσως τη χαρά μου με όλους τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου, που μόχθησαν πολύ για να πάρουμε τους τρεις πόντους.

Το μήνυμα του Σαβιόλα στον κόσμο της Βερόνα

Ο Λάζαρος (Χριστοδουλόπουλος) έκανε μία έξοχη ασίστ και εγώ, ως επιθετικός, τρύπωσα μέσα στην περιοχή για να χτυπήσω τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι.

Αυτούς τους μήνες προσπαθούσα πάντα να βοηθώ την ομάδα, να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο σε φυσική κατάσταση και τεχνική. Τώρα ελπίζουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη νίκη, η Αταλάντα είναι ένας άμεσος αντίπαλός μας στη μάχη για τη σωτηρία και το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο", τόνισε στις δηλώσεις του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Τα χέρια προς τον ουρανό μετά το γκολ; Αυτό το γκολ είναι και για τον πατέρα μου, που τώρα είναι ο πρώτος οπαδός μου από εκεί ψηλά. Τα γκολ μου είναι πάντα αφιερωμένα σε αυτόν.Επιπλέον η σκέψη μου πηγαίνει και στον γιο μου Φαμπρίτσιο που γεννήθηκε εδώ, στην πόλη της Βερόνα".

Το μήνυμα του Σαβιόλα στον κόσμο της Βερόνα

Όσον αφορά στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους "τζαλομπλού" στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λόγω της περιορισμένης συμμετοχής του, απάντησε αφοπλιστικά:

"Εγώ να φύγω από τη Βερόνα; Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, σε προσωπικό αλλά και ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ελπίζω να συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα, η Βερόνα είναι μία πολή που μου αρέσει πολύ".

Ελλάς Βερόνα - Αταλάντα 1-0


Οι δηλώσεις του Χαβιέρ Σαβιόλα μετά το ματς:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ