SERIE A

Το φταίξιμο στις μεταγραφές ρίχνει ο Σόουζα

Το φταίξιμο στις μεταγραφές ρίχνει ο Σόουζα

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Φιορεντίνα, την Κυριακή από τη Μίλαν, και ο Πάουλο Σόουζα εντόπισε το πρόβλημα. Η μεταγραφική περίοδος που παίρνει το μυαλό των παικτών του.

Με το αριστερό έχει μπει το 2016 για την Φιορεντίνα, καθώς την εκτός έδρας νίκη επί της Παλέρμο ακολούθησαν δύο διαδοχικές ήττες από Λάτσιο (εντός έδρας) και Μίλαν (εκτός έδρας). Ο Πορτογάλος τεχνικός των "βιόλα", Πάουλο Σόουζα, έχει βρει την εξήγηση κι αποδίδει την κακή αγωνιστική απόδοση των τελευταίων ματς στις μεταγραφικές φήμες, οι οποίες αποσυγκεντρώνουν κάποιους ποδοσφαιριστές του.

"Πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία και θυμηθούμε ότι έχουμε στέρεες βάσεις. Χρειάζεται να δουλέψουμε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να φθάσουμε σε μια νίκη, η οποία μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Δεν μπορούμε να παίζουμε όλη τη σεζόν με τους ίδιους παίκτες. Θέλω να έχω τους παίκτες ήρεμους για να μπορούν να εξελίσσονται και να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις στο γήπεδο. Αυτή την περίοδο, το μεταγραφικό παζάρι αποσπά την προσοχή ορισμένων ποδοσφαιριστών", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μάρκος Αλόνσο, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπόρχα Βαλέρο, "φλερτ" του Μάριο Σουάρεθ και του Τζουζέπε Ρόσι με τις μισές ομάδες της Primera. Πώς να μην είναι ανήσυχος ο Πορτογάλος;

Η ομάδα της Φλωρεντίας είναι, μετά από 20 αγωνιστικές στη Serie A, στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 38 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ