SERIE A

Τηλεοπτικό debate Αλέγκρι-Γκαρσία!

Τηλεοπτικό debate Αλέγκρι-Γκαρσία!

Δέκα ημέρες πριν τη μάχη της Γιουβέντους με τη Ρόμα, οι Ιταλοί έβγαλαν μαζί στον "αέρα" τους προπονητές των δύο ομάδων. Ο Ρούντι Γκαρσία ενοχλήθηκε όμως και έριξε τη σπόντα του (video).

Οι άνθρωποι του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky" σημείωσαν μία μεγάλη επιτυχία καθώς κατάφεραν να βγάλουν "μαζί στον αέρα" τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ρούντι Γκαρσία.

Στο ένα τηλεοπτικό παράθυρο ήταν ο τεχνικός της Γιουβέντους σε απευθείας σύνδεση με το Τορίνο μετά το τέλος του Γιουβέντους-Τσεζένα (3-0) και στο... δίπλα παράθυρο ήταν ο ομόλογός του της Ρόμα σε live σύνδεση από την Πάρμα όπου λίγο νωρίτερα η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη σε έναν αγώνα θρίλερ (2-1) απέναντι στην τοπική ομάδα.

"Φάνηκε πως είναι πολύ άξιος από αυτά που πέτυχε την περασμένη σεζόν, καταλαβε άμεσα τις διαφορές μεταξύ του γαλλικού και του ιταλικού πρωταθλήματος", ήταν το σχόλιο του Αλέγκρι για τον Γκαρσία όταν του ζητήθηκε να το κάνει, με τον Γκαρσία ωστόσο να ρίχνει το "καρφί" του προς τους ανθρώπους του σταθμού για το γεγονός ότι δεν τον είχαν ενημερώσει για την ταυτόχρονη παρουσία του Αλέγκρι στον "αέρα".

"Έχουμε ήδη Γιούβε-Ρόμα; Συνήθως όταν γίνονται τέτοια πράγματα σε προειδοποιεί κάποιος;", δήλωσε αρχικά, ενώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας τόνισε πως "μου φαίνεται πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για το ντέρμπι μεταξύ αυτών των δύο ομάδων".

Δείτε τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ρούντι Γκαρσία να συνομιλούν στον αέρα στην απευθείας εκπομπή του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky"

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ