SERIE A

"Τέλος" από την Κάλιαρι ο Ζέμαν

"Τέλος" από την Κάλιαρι ο Ζέμαν

Ο Ζνέντεκ Ζέμαν δεν άντεξε την κατάσταση στην Κάλιαρι, εντός και εκτός γηπέδου, και υπέβαλλε την παραίτησή του επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Δύο ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Νάπολι που ουσιαστικά την έστειλε στη Serie B (είναι εννέα βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και περνάει στη βαθμολογία μόνο την Πάρμα), η Κάλιαρι δέχτηκε ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα με την αποχώρηση του Ζντένεκ Ζέμαν από τον πάγκο της.

Ο 67χρονος Τσέχος τεχνικός υπέβαλε γραπτά την παραίτησή του στη διοίκηση των Σαρδηνών όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως "δεν με ακούει η ομάδα μου" και αυτή έγινε αποδεκτή λίγες ώρες αργότερα, με τον προπονητή της ομάδας Νέων Βιτόριο Πουσκέντου να προωθείται έτσι στην πρώτη ομάδα για να καλύψει το κενό.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έμπειρου τεχνικού έπαιξαν και τα άσχημα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, όταν περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί της Κάλιαρι επιτέθηκαν και βιαιοπράγησαν εναντίον παικτών και συνεργατών του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Σημειώνεται πως η φετινή σεζόν αποτελεί τον ορισμό της "περιπέτειας" για τον Ζέμαν. Ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησε εντυπωσιακά (4-1 εκτός έδρας την Ίντερ την 5η αγωνιστική), στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου απολύθηκε και πήρε τη θέση του ο Τζανφράνκο Τζόλα, επέστρεψε τον Μάρτιο, όμως ούτε τώρα κατάφερε να στεριώσει έχοντας σε πέντε ματς απολογισμό 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Η ανακοίνωση της Κάλιαρι για την παραίτηση του Ζέμαν:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ