SERIE A

Σκηνές χάους στην Κάλιαρι

Σκηνές χάους στην Κάλιαρι

Μία μερίδα φανατικών οπαδών της Κάλιαρι αποφάσισε να επιβάλλει το νόμο της βίας και επιτέθηκε στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ της Κάλιαρι στο μέρος που είχε καταλύσει η αποστολή των Σαρδηνών.

Η Κάλιαρι μετράει ώρες αντίστροφα για έναν σούπερ σημαντικό αγώνα στην προσπάθειά της για παραμονή στη Serie A, υποδεχόμενη το απόγευμα της Κυριακής τη Νάπολι, το δυσάρεστο όμως για τον Ζντένεκ Ζέμαν και τους ποδοσφαιριστές τους είναι πως η προετοιμασία τους για το ματς γίνεται υπό αντίξοες συνθήκες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, γύρω στους 30 ultras της Κάλιαρι εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Σαρδηνών και επιτέθηκαν σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου, προχωρώντας μάλιστα και σε βιαιοπραγίες (χτυπήματα στο πρόσωπο) σε αρκετούς εξ αυτών.

Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών εισέβαλε αιφνιδιαστικά στις εγκαταστάσεις και ζήτησε αρχικά από τους παίκτες να δείχνουν σεβασμό για τη φανέλα ενώ έγιναν έξαλλοι όταν μερικοί παίκτες τους αγνόησαν και προχώρησαν σε ξυλοδαρμούς!

Σημειώνεται πως οι "ροσομπλού" βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, οκτώ λιγότερους από την Αταλάντα η οποία βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ