SERIE A

Στήριξε Μπενίτεθ ο Μπιγκόν

Στήριξε Μπενίτεθ ο Μπιγκόν

Η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες και ο Ρικάρντο Μπιγκόν θέλησε να σταματήσει την κριτική που ασκείται στον Ράφα Μπενίτεθ τονίζοντας πως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η καριέρα του.

Μία νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία έστω και προσωρινά στον σύλλογο πέτυχε η Νάπολι την Κυριακή φεύγοντας με τους τρει;ς βαθμούς από την έδρα της Σασουόλο. Η κριτική που είχε ασκηθεί στον Ράφα Μπενίτεθ ήταν σφοδρή το προηγούμενο χρονικό διάστημα και γι' αυτό ο διευθυντής των "παρτενοπέι" θέλησε να δώσει απαντήσεις με δηλώσεις του στο "Sky Italia". Αναλυτικά:

"Ο Μπενίτεθ είναι ένας προπονητής με τεράστια εμπειρία και φοβερά αποτελέσματα. Έχει κερδίσει πολλά τρόπαια σε συλλόγους που δεν είχαν φοβερή παράδοση. Φυσικά αυτή τη στιγμή είναι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα και ίσως δεν μιλάει τόσο στα ΜΜΕ. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις με την ομάδα. Η καριέρα του και οι προπονητικές του μέθοδοι δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η ομάδα μας τις τελευταίες δύο σεζόν παίζει πολύ επιθετικά και είμαστε οι μοναδικοί που παρατασσόμαστε με τέσσερις επιθετικούς σταθερά. Την περασμένη σεζόν πετύχαμε 104 γκολ. Η ισορροπία είναι σημαντική, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα καλύτερα".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ