SERIE A

Στην Πάρμα ο Κασάνο

Στην Πάρμα ο Κασάνο

Είναι πλέον οριστικό: ο Αντόνιο Κασάνο αποχαιρετάει την Ίντερ και θα φοράει τη φανέλα της Πάρμα για την επόμενη τριετία. Την Πέμπτη η παρουσίασή του.

Πάρμα και Ίντερ ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις την περασμένη εβδομάδα, με την πολυπόθητη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να έρχεται το απόγευμα της Τετάρτης (3/7).

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, βρέθηκε η "χρυσή τομή", με τον Αντόνιο Κασάνο να μετακινείται από το "Μεάτσα" στο "Ταρντίνι" και τον Ισάκ Μπελφοντίλ να κάνει το αντίθετο δρομόλογιο, με τους Μιλανέζους να έχουν πλέον το 50% των δικαιωμάτων του.

Στην Πάρμα ο Κασάνο

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Μιλάνο (1 με τη Μίλαν και 1 με την Ίντερ), ο Αντόνιο Κασάνο μετακομίζει στην Πάρμα

"Είμαι υπερήφανος που μπορώ να πω ότι ο Κασάνο είναι παίκτης μας και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 99", δήλωσε ο διευθυντής της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι, ο οποίος προσέθεσε πως περιμένει πολύ κόσμο στην παρουσίασή του, που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (18:30 τοπική ώρα).

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Λεονάρντι για την απόκτηση του Κασάνο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση τόσο μέσω της ιστοσελίδας των "παρμέντσι" όσο και μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στο Twitter.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ