SERIE A

"Έκλεισε" η ανταλλαγή Κασάνο-Μπελφοντίλ

"Έκλεισε" η ανταλλαγή Κασάνο-Μπελφοντίλ

Ίντερ και Πάρμα έδωσαν οριστικά τα χέρια για την ανταλλαγή των Κασάνο-Μπελφοντίλ και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ μέσα σε 2-3 ημέρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Αντόνιο Κασάνο πήρε την μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να αλλάξει στρατόπεδο στο Μιλάνο, αφήνοντας τη Μίλαν για χάρη της Ίντερ, όμως φαίνεται πως δεν ήταν γραπτό να ριζώσει στους "νερατζούρι".

Πριν από δύο εβδομάδες βγήκε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας η επιθυμία της Ίντερ να αποκτήσει τον Ισάκ Μπελφοντίλ βάζοντας μέσα στη λίστα των ανταλλαγμάτων και τον Αντόνιο Κασάνο, και φαίνεται πως είναι θέμα λίγων ημερών για να πάρει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη ανταλλαγή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, Ίντερ και Πάρμα ήρθαν σε συμφωνία για την ανταλλαγή των δύο παικτών, κάτι που σημαίνει πως ο 21χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει στο "Μεάτσα" ενώ στον αντίποδα ο 30χρονος Ιταλός φορ θα φορέσει τη φανέλα της Πάρμα.

Belfodil - LaPresse

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον "Φανταντόνιο" να υπογράφει συμβόλαιο για 3 χρόνια με τους "παρμέντσι", ενώ σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο αυτή θα είναι η έκτη ιταλική ομάδα στην καριέρα του μετά τις Μπάρι, Ρόμα, Σαμπντόρια, Μίλαν και Ίντερ.

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Ίντερ θα επιδιώξουν την Τρίτη να πείσουν και τον Αργεντίνο αμυντικό τους, Ματίας Σιλβέστρε, να ακολουθήσει το δρόμο του Κασάνο και να γίνει και αυτός κάτοικος "Ταρντίνι" ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ