Στη Φιορεντίνα ο γιος του Χάτζι - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Στη Φιορεντίνα ο γιος του Χάτζι

Ιάνι Χάτζι

Στη Φιορεντίνα ο γιος του Χάτζι

Στη Φιορεντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο γιος του Γκιόργκι Χάτζι, Ιάνις, ωστόσο αναμένεται ν' αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στη Βιτόρουλ, ως δανεικός από τους "βιόλα".

Μετά την πώληση του Κριστιάν Μανέα στην Τσέλσι - την Πέμπτη - έναντι 2.700.000 ευρώ, η ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος ο Γκιόργκι Χάτζι, Βιτόρουλ, προχώρησε σε ακόμη μία. Ο 16χρονος Ιάνις Χάτζι, γιος του προέδρου της Βιτόρουλ και μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή της Ρουμανίας, ανήκει πλέον στη Φιορεντίνα.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και με ταλέντο που ξεχώριζει από αυτό των συνομηλίκων του, η σύγκριση του Ιάνις με τον μπαμπά Γκιόργκι αν και πρώιμη, είναι αναπόφευκτη. Τη μεταγραφή από τη Βιτόρουλ στη Φιορεντίνα, ανακοίνωσε ο ρουμανικός σύλλογος.

Ούτε το ακριβές ποσό, ούτε η διάρκεια του συμβολαίου έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο εκτιμάται, ότι ο Ρουμάνος νεαρός μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Φιορεντίνα στη Βιτόρουλ, και την επόμενη σεζόν.

 

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 άνθρωποι που γεννήθηκαν δευτεραγωνιστές

Στο σινεμά, την τηλεόραση, τη μουσική και τον αθλητισμό, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που ο δεύτερος ρόλος μοιάζει φτιαγμένος για εκείνους.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί το λάθος που κάνουμε με το εισόδημά μας

Ένας εκατομμυριούχος μας λέει πιο είναι το λάθος που πρέπει να αποφεύγουμε σχετικά με το εισόδημά μας και πως θα καταλάβουμε αν βγάζουμε αρκετά χρήματα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι δέκα εταιρείες πίσω από σχεδόν όλα τα προϊόντα που αγοράζετε

Δείτε ποιοι κολοσσοί κατέχουν τα πιο διάσημα brands της αγοράς

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

SERIE A