SERIE A

"Σεισμός" στη Serie A με φορολογικό σκάνδαλο

"Σεισμός" στη Serie A με φορολογικό σκάνδαλο

Νέο σκάνδαλο έρχεται να ταρακουνήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς αφορά υποθέσεις φοροδιαφυγής και εμπλέκει 64 άτομα. Ηχηρά ονόματα στην επίμαχη λίστα!

Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει δεχτεί πολλά πλήγματα εδώ και δεκαετίες από διαιτητικά ή στοιχηματικά σκανδάλων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά το "χτύπημα" έρχεται μέσα από... εφορίας.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο εισαγγελέας της Νάπολι άνοιξε επίσημα φάκελο για υποθέσεις φοροδιαφυγής στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον συνολικό αριθμό των υπόπτων να είναι 64 και πολλούς εξ αυτών να αποτελούν ονόματα πρώτης γραμμής.

"Σεισμός" στη Serie A με φορολογικό σκάνδαλο

Οι Αντριάνο Γκαλιάνι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, Αντρέα Ντέλα Βάλε και Κλάουντιο Λοτίτο είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της ιταλικής δικαιοσύνης για υποθέσεις φοροδιαφυγής και έκδοσης πλαστών τιμολογίων ενώ στη λίστα των υπόπτων βρίσκονται και εν ενεργεία παίκτες όπως οι Εσεκιέλ Λαβέτσι, Ντιέγκο Μιλίτο και Τσίρο Ιμόμπιλε αλλά και ο γνώριμός μας από την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστιαν Τσάβες (πρώην της Νάπολι).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ