SERIE A

Ρανιέρι: "Μίκρυνε η απόσταση της Γιουβέντους από τους διώκτες της"

Ρανιέρι: "Μίκρυνε η απόσταση της Γιουβέντους από τους διώκτες της"
© REUTERS

Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο τη νέα σεζόν για την κατάκτηση της Serie A εμφανίστηκε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος στάθηκε στη μεταγραφική ρελάνς των Μίλαν και Ίντερ.

"Στην Ιταλία μου φαίνεται πως η απόσταση μεταξύ της πρωταθλήτριας Γιουβέντους και των ομάδων που την καταδιώκουν μίκρυνε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Στην Premier League θα γίνει μία μεγάλη μάχη μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ίδιο θα γίνει και στην Ιταλία με τις Γιούβε και Ρόμα, αλλά και με τους Μιλανέζους και τη Νάπολι", έγραψε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μέσω στήλης που διατηρεί στην "Corriere dello Sport" και συνέχισε:

"Το νέο στοιχείο είναι η μεγάλη επιστροφή στο μεταγραφικό παζάρι από τις Ίντερ και Μίλαν. Ο Μαντσίνι άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και πήρε έναν πολύ δυνατό παίκτη που τον προπόνησα για λίγο στη Μονακό. Όποιος συγκρίνει τον Κοντογκμπιά με τον Πογκμπά κάνει λάθος, επειδή ο Γιουβεντίνος είναι μεσοεπιθετικός, ενώ ο παίκτης της Ίντερ είναι καλύτερος όταν αμύνεται και προσπαθεί να κερδίσει τη μπάλα. Έχει πλοκάμια, βρίσκεται παντού".

Ρανιέρι: "Μίκρυνε η απόσταση της Γιουβέντους από τους διώκτες της"

Σημειώνεται πως ο 63χρονος τεχνικός επέστρεψε φέτος στους πάγκους της Premier League μετά από 11 χρόνια απουσίας, αναλαμβάνοντας τη Λέστερ, και στο ντεμπούτο του οδήγησε τις "αλεπούδες" σε μία επιβλητική νίκη με 4-2 επί της Σάντερλαντ στο "King Power Stadium".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ