SERIE A

"Παρτενοπέο" επίσημα ο Ρεβεγιέρ

"Παρτενοπέο" επίσημα ο Ρεβεγιέρ

Μετά από δέκα χρόνια καριέρας στη Λιόν, ο Αντονί Ρεβεγιέρ ανήκει επίσημα πλέον στο δυναμικό της Νάπολι. Θερμό καλωσόρισμα μέσω Twitter από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Αντονί Ρεβεγιέρ είχε μείνει ελεύθερος από τους "λιονέ" το καλοκαίρι και μετά από προσωπική εισήγηση του Ράφα Μπενίτεθ (είχε συνεργαστεί μαζί του το 2003 στη Βαλένθια), η Νάπολι τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Ο 34χρονος Γάλλος μπακ (τα συμπληρώνει την Κυριακή) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις υποίες υποβλήθηκε την Πέμπτη και μία ημέρα αργότερα, η ομάδα του ιταλικού Νότου ανακοίνωσε τη συμφωνία δίνοντάς του τη φανέλα με το Νο 2.

"Καλωσήρθες Άντο. Με 5 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα, 77 παιχνίδια στο Champions League και 595 ματς στην καριέρα σου, θα μπορέσεις να μας δώσει μεγάλη βοήθεια", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Η Νάπολι γίνεται έτσι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του μετά τις Ρεν, Βαλένσια και Λιόν ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, το συμβόλαιο του Ρεβεγιέρ με τους "παρτενοπέι" έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2014.

Τα tweet της Νάπολι και του Ντε Λαουρέντις για τη μεταγραφή Ρεβεγιέρ:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ