SERIE A

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Παλέρμο ο Τζαμπαρίνι

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Παλέρμο ο Τζαμπαρίνι

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, πως αποχώρισε απ' τον προεδρικό θώκο της Παλέρμο. Ο νέος πρόεδρος της ιταλικής ομάδας θα γίνει γνωστός μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Τέλος εποχής για τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι στον προεδρικό θώκο της Παλέρμο. Ο Ιταλός παράγοντας ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, πως υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ιταλικής ομάδας, ο νέος πρόεδρος θα προέρχεται απ' το αγγλοαμερικανικό fund, το οποίο πρόκειται να επενδύσει στο σύλλογο, αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια.

Ο Τζαμπαρίνι αναφέρει στη δήλωση αποχώρησής του πως οι νέοι επενδυτές έχουν ως στόχο να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Δηλαδή, στις ευρωπαϊκές θέσεις, μέσω ενός πρότζεκτ, το οποίο θα έχει ορίζοντα πενταετίας.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός παράγοντας ήταν γνωστός στην Ιταλία για την... τέχνη του να απολύει προπονητές. Συνολικά, έχει προβεί σε 62 αλλαγές προπονητών απ' το 1987, όταν κι άρχισε να ασχολείται ενεργά με το ιταλικό ποδόσφαιρο.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ