SERIE A

Πανό υπέρ του Μπαλοτέλι στο Παλέρμο

Πανό υπέρ του Μπαλοτέλι στο Παλέρμο
© IAN HODGSON

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ανεπιθύμητος όχι μόνο στην Λίβερπουλ αλλά και πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που τον έχει προτείνει ο Μίνο Ραϊόλα. Όχι όμως και στην Παλέρμο, με τους οπαδούς να πιέζουν την διοίκηση να αγοράσει τον "Super Mario".

Λέγεται κατά κόρον ότι οι ηλικίες 26 έως 29 είναι οι πιο παραγωγικές στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, όμως για τον Μάριο Μπαλοτέλι τα πράγματα μόνο έτσι δεν εξελίσονται, με τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό (τα έκλεισε στις 12 Αυγούστου) να βρίσκεται κοντά στο σημείο... μηδέν στην καριέρα του.

Προέρχεται από δύο απόλυτα αποτυχημένες σεζόν με Λίβερπουλ και Μίλαν, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του τη φετινή σεζόν ενώ ακόμα και ο σούπερ πετυχημένος μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, Μίνο Ραϊόλα, δυσκολεύεται να "πείσει" κάποια ομάδα να στηριχτεί στον πελάτη του.

Πανό υπέρ του Μπαλοτέλι στο Παλέρμο
© IAN HODGSON

Ίσως όμως να υπάρχει σανίδα σωτηρίας για τον "Super Mario" και αυτή να έχει ροζ και μαύρο χρώμα, με την Παλέρμο (σε αυτή την πόλη γεννήθηκε) να φέρεται αυτή τη στιγμή ως υποψήφια για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι προθέσεις της διοίκησης των Σικελών δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί 100%, ωστόσο υπάρχει γόνιμο έδαφος για συνεργασία από τη στιγμή που θετικη άποψη για τον Μπαλοτέλι έχουν εκφράσει οι οπαδοί της ομάδας, με κάποιους εξ αυτών να κρεμούν μάλιστα και πανό έξω από το "Renzo Barbera" με τη φράση: "Τον Μπαλοτέλι στην ομάδα".

Πανό υπέρ του Μπαλοτέλι στο Παλέρμο

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ