SERIE A

Οι 10 διασημότερες μπουνιές στη Serie A

Οι 10 διασημότερες μπουνιές στη Serie A

Η μπουνιά με την οποία φιλοδώρησε ο Ερμάν Ντένις τον Λορέντσο Τονέλι μετά το τέλος του Αταλάντα-Έμπολι ενέπνευσε την "Gazzetta dello Sport" να παρουσιάσει 10 πιο ιστορικές μπουνιές στη Serie A. Δειτε το video.

Οι Χερμάν Ντένις και Λορέντσο Τονέλι έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθώς ήρθαν στα χέρια μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αταλάντα με την Έμπολι.

"Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου" φέρεται να είπε στον παίκτη της Αταλάντα ο Τονέλι, με τον Αργεντίνο επιθετικό να εισβάλλει λίγα λεπτά αργότερα στα αποδυτήρια της ομάδας της Τοσκάνης και να του ρίχνει μία δυνατή μπουνιά ως "απάντηση".

Το αποτέλεσμα μάλιστα ήταν να τιμωρηθούν αμφότεροι, με τον αθλητικό δικαστή να επιβάλλει πέντε ματς αποκλεισμό στον Ντένις και ένα στον Τονέλι και τις δύο ομάδες να δέχονται την απόφαση χωρίς να κάνουν ένσταση.

Η "κοκκορομαχία" των δύο ενέπνευσε πάντως την διαδικτυακή έκδοση της "Gazzetta dello Sport" να φτιάξει ένα video στο οποίο παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο Top-10, με τις 10 μπουνιές που έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία της Serie A.

Δείτε εν δράσει Μεξές, Ματεράτσι, Τότι αλλά και τους Τσιρίλο και Γκατούζο:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ