SERIE A

Mπενίτεθ vs Μουρίνιο!

Mπενίτεθ vs Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε αφήσει σπόντες για την περυσινή παρουσία της Τσέλσι στο Europa League και ο Ράφα Μπενίτεθ φρόντισε να δώσει "πληρωμένη απάντηση" στον Πορτογάλο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Τσέλσι πανηγύρισε μέσα σε μία διετία την κατάκτηση του Champions League (2012) και του Europa League (2013), ο δεύτερος όμως κατά σειρά ευρωπαϊκός τίτλος που πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της δεν "συγκίνησε" ιδιαίτερα τον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Πέρυσι η ομάδα δεν είχε καλή σεζόν. Είχαν τεράστια προβλήματα να προκριθούν στο Champions League και βρέθηκαν να παίζουν στο Europa League παρά το γεγονός ότι είχαν μία ομάδα που ήταν χτισμένη για άλλα πράγματα", δήλωσε ο Μουρίνιο, με προφανή στόχο τον... Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των "μπλε" στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν.

Φυσικά, τα "καρφιά" του special one για τον προκάτοχό του στον πάγκο των Λονδρέζων δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Ισπανό, ο οποίος φρόντισε να επιστρέψει το... μπαλάκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο.

"Αυτός μιλάει πολύ, για όλους. Εμείς με τη Λίβερπουλ, μία ομάδα μισή σε αξία, πήραμε το Champions League και τον πετάξαμε έξω από τη διοργάνωση.

Αυτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε πολλά περισσότερα χρήματα και δεν πήρε το Champions League", δήλωσε με νόημα ο τεχνικός της Νάπολι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ