SERIE A

Ο... μετριόφρων κύριος Μπόατενγκ: "Είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Σασουόλο"

Ο... μετριόφρων κύριος Μπόατενγκ: "Είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Σασουόλο"

Σε ένα ρεσιτάλ... μετριοφροσύνης, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από τη Σασουόλο, ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ παρομοίασε τον εαυτό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί η "μεταγραφή του αιώνα" να ανήκει στη Γιουβέντους, η οποία έκανε το "colpo grosso" με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο η... δήλωση του αιώνα πιστώνεται στον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Ο νεαποκτηθείς άσος της Σασουόλο δεν δίστασε να δηλώσει (χαριτολογώντας) πως είναι ο "Κριστιάνο Ρονάλντο" της ομάδας που εδρεύει στη Μοντένα, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του.

"Αν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Σασουόλο; Ναι, μπορεί να είμαι. Απλά απέχω 500 γκολ", ανέφερε αρχικά -με μπόλικη δόση αστεϊσμού- ο 31χρονος Γκανέζος μεσοεπιθετικός, για να συμπληρώσει:

"Θα ήθελα να τον νικήσω όταν θα τεθούμε αντιμέτωποι, αλλά φυσικά θα πρέπει να νικήσουμε τη Γιουβέντους, μια ομάδα που έχει πολλούς καλούς παίκτες. Κι εγώ εξάλλου δεν μπορώ να το κάνω μόνος του, θέλω τη βοήθεια των συμπαικτών μου".

Αν και δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της "Γηραιάς Κυρίας", ο Αφρικανός "Πρίγκιπας" θα προσπαθήσει να υποδυθεί τον ρόλο του ηγέτη στους "νεροβέρντι", δίνοντας... χορτάρινες απαντήσεις στους επικριτές του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ