SERIE A

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Ο Ερνάνες χάρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ίντερ κόντρα στη Λάτσιο όμως αμέσως μέτα θέλησε να απολογηθεί στους φανς των πρωτευουσιάνων μέσω video. Διαβάστε το λόγο.

Ο Ερνάνες πέρασε τέσσερα χρόνια στο "Olimpico" ως παίκτης της Λάτσιο όμως αυτό δεν τον... εμπόδισε το βράδυ της Κυριακής να μεταμορφωθεί σε "δήμιος" για την πρώην ομάδα του .

Η Ίντερ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Καντρέβα όμως ο Βραζιλιάνος μέσος όχι μόνο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά λίγα λεπτά πριν το φινάλε έδωσε όλους τους βαθμούς στην ομάδα του με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή (1-2).

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Με το γκολ αυτό η Ίντερ έμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για έξοδο στο Europa League ενώ ταυτόχρονα η Λάτσιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τη Ρόμα στην κούρσα για τη 2η θέση (δίνει απευθείας εισιτήριο για το νέο Champions League) και έμεινε στην 3η.

Λίγες ώρες πάντως μετά το παιχνίδι ο Ερνάνες ανέβασε video στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μέσω του οποίου ζητάει συγγνώμη από τους "λατσιάλι" για το γεγονός ότι αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου του γκολ έκανε την τούμπα που είναι σήμα-κατατεθέν του μετά από κάποιο γκολ.

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

"Σε όλους τους οπαδούς της Λάτσιο θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη επειδή αν ήξερα πριν από την τούμπα που έκανα ότι θα μεταφραζόταν ως έλλειψη σεβασμού απέναντί σας, δεν θα την έκανα ποτέ!

Υπήρχε ένας λόγος και εχω ξεκαθαρίσει ποιος ήταν αυτός (στις δηλώσεις του μετά το ματς είχε πει πως "το έκανα για τον Λοτίτο ο οποίος με πλήγωσε όταν είπε πως έκανε χρυσή δουλειά με το να με πουλήσει στην Ίντερ")", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος των "νερατζούρι", και συνέχισε:

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

"Μερικές φορές ο εγωισμός σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που δεν είναι και τόσο κατανοητά. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο για έλλειψη σεβασμού προς εσάς.

Δεν το έκανα ακόμα και όταν με αποδοκιμάζατε παλιά που φορούσα τη φανέλα της Λάτσιο και δεν έπαιζα καλά! Αν μάλιστα παρατηρήσετε δεν πανηγύρισα όταν σκόραρα κόντρα στη Λάτσιο στο Μιλάνο, δεν πανηγύρισα όταν σκόραρα το δεύτερο γκολ ενώ η τούμπα μου ήταν θλιμμένη, χωρίς πανηγυρισμό.

Ο Ερνάνες ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Πάντως σας ζητάω και πάλι συγγνώμη και λυπάμαι για το πώς πήγαν τα πράγματα".

Ο Ερνάνες απολογείται στους οπαδούς της Λάτσιο μέσω video:

A tutti i tifosi Laziale volevo chiedervi scusa perchè se io sapessi prima che la mia capriola sarebbe stata interpretata come una mancanza di rispetto, non avrei mai fatta perché non era questa la mia intenzione!C'è stato un motivo e ho già dichiarato qual'è stato! forse però non era neanche tanto nobile! Va bene, l'orgoglio a volte ci porta a fare cose che neanche lo sai bene cosa hai fatto!Però non ho mai mancato con rispetto nel vostro confronto neanche quando voi mi fischiavate! E non era adesso che farei una cosa del genere!E se anche observate bene, non ho esultato quando ho segnato contro la di voi qua a San Siro, neanche quando ho segnato il secondo gol ieri anche la capriola è stata una capriola triste senza esultanza!Però ripeto scusatemi vi prego e mi dispiace tanto per come è andata!

Posted by Hernanes on Sunday, May 10, 2015

Λάτσιο - Ίντερ 1-2

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ