SERIE A

Ντε Λαουρέντις: "Απορρίψαμε πρόταση της Σίτι για Καβάνι"

Ντε Λαουρέντις: "Απορρίψαμε πρόταση της Σίτι για Καβάνι"

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Έντινσον Καβάνι, ενώ αναφέρθηκε στο πώς πήρε η Νάπολι τους Ράφα Μπενίτεθ και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή. Ανανέωσε ο Σούνιγκα.

Στη Νάπολι θα παραμείνει ο Χουάν Σούνιγκα, για τον οποίο το καλοκαίρι έδειξε ενδιαφέρον η Γιουβέντους.

Ο Κολομβιανός αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εξέπνεε αυτό το καλοκαίρι, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει ετησίως 4 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο οποίος έγραψε πως "είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Σούνιγκα θα μείνει μαζί μας για άλλα πέντε χρόνια".

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι έδωσε και συνέντευξη στο "Sky Sports" ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, στην οποία αρχικά αναφέρθηκε στον Έντινσον Καβάνι, τον νυν παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν: "Για τον Καβάνι η Μάντσεστερ Σίτι μας επισκέφτηκε στη Ρώμη. Ωστόσο, πρόσφεραν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ, επομένως, δε δέχτηκα την πρόταση. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον".

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ σχολίασε: "Οι "κανονιέρηδες" είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε τον Αύγουστο σ' ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε χωρίς φόβο και ελπίζω να είναι ένα καλό παιχνίδι".

Για την επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ είπε: "Σέβομαι τη δουλειά μου και είχα αποφασίσει πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δε θα επικοινωνήσω με κανέναν και θα περιμένω τον Ματσάρι. Μετά το "όχι" του επισκέφτηκα τον Μπενίτεθ.

Με έπεισε αμέσως. Μείναμε οκτώ ώρες σ' ένα ξενοδοχείο και τα πάντα ξεκαθάρισαν εκεί. Ο Ράφα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πάντα προσπαθεί να χαμογελάει και ελπίζω πως αυτή η σχέση θα είναι μεγάλη".

Όσον αφορά την περίπτωση του Ιγκουαΐν παραδέχτηκε πως πρώτος στόχος αρχικά ήταν ένας Βραζιλιάνος, εννοώντας πιθανότατα τον Λεάντρο Νταμιάο. "Οι διαπραγματεύσεις με έναν Βραζιλιάνο ήταν πολύ γρήγορες. Τώρα τα δικαιώματα όλων των παικτών ανήκουν σε μένα, δε γίνεται διαφορετικά. Και αυτό ήταν το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο.

Στη συνέχεια είπα σε έναν δικό μου άνθρωπο να χτυπήσουμε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε 10 λεπτά είχαν γίνει όλα. Μετά όλα πήγαν καλά με τους εκπροσώπους του Ιγκουαΐν και την επόμενη μέρα στη Βενετία κλείσαμε ένα δωμάτιο για οκτώ ώρες και ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Δεν ήξερα πως ενδιαφερόταν και η Άρσεναλ".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ