SERIE A

"Μπαμ" με Μπελούστσι η Τζένοα!

"Μπαμ" με Μπελούστσι η Τζένοα!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούστσι με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο είναι η Τζένοα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από τις μεταγραφές των Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα) και Ντάβιντε Μπιοντίνι (Κάλιαρι), η Τζένοα είναι πολύ κοντά σε ένα τρίτο ηχηρό "μπαμ" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το οποίο φέρνει μάλιστα και θύμησες από... Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Μπελούστσι, με τον άσο της Πόρτο και πρώην του Ολυμπιακού, να φέρεται ένα βήμα από το οριστικό "διαζύγιο" με τον πορτογαλικό σύλλογο και τη Τζένοα να είναι έτοιμη να ανοίξει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν (2009-2011), ο Αργεντίνος άσος είχε αρκετά καλή παρουσία στους "δράκους" και όλοι έκαναν λόγο για ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2013) όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την αποχώρηση του Αντρέ Βίλας-Μπόας να επηρεάζει και τις σχέσεις Μπελούστσι-Πόρτο.

Σύμφωνα με πορτογαλικά αλλά και ιταλικά ΜΜΕ, ο "ράστα" αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός από τους Γενοβέζους με τη μορφή δανεισμού, ενώ οι "ροσομπλού" θα έχουν οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 5.000.000 ευρώ.

Ποσό που μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα μικρό αν αναλογιστεί κανείς ότι η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του Μπελούστσι με την Πόρτο (2009) ήταν 30.000.000 ευρώ, με τον 28χρονο άσο (10 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής) να μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ