Μαραντόνα: Με πληγώνει ο Ιγκουαΐν - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Μαραντόνα: "Με πληγώνει ο Ιγκουαΐν"

Μαραντόνα: "Με πληγώνει ο Ιγκουαΐν"

Ο "θεός" της Νάπολι, Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολίασε τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους και μίλησε για τη μετάλλαξη του ποδοσφαίρου.

Για πολλούς ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν φάνταζε σαν ο "διάδοχος" του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Σάο Πάολο, μέχρι που η πραγματικότητα του σημερινού ποδοσφαίρου μετέβαλλε την κατάσταση! Πλέον, ο Αργεντινός επιθετικός θα μετακομίσει στο Τορίνο και οι Ναπολιτάνοι θα αισθανθούν προδομένοι...

Ο μοναδικός αληθινός "θεός" της Νάπολι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολίασε τη μεταγραφή του συμπατριώτη του επιθετικού στη Γιουβέντους και καταφέρθηκε εμμέσως, εναντίον των ιδιοκτητών των ομάδων.

"Αυτή η ιστορία με τον Ιγκουαΐν με πληγώνει, γιατί θα πάει σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, τη Γιουβέντους. Αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε και τον ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης έχει ευθύνη έναντι του εαυτού του και είναι οι μεγαλόσχημοι του ποδοσφαίρου που κερδίζουν από την υπόθεση" ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα.

"Δυστυχώς, κανένας δεν σκέφτεται τους οπαδούς. Έχω κουραστεί να λέω ότι σήμερα έχει μεγαλύτερη σημασία να είσαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, παρά ένας σωστός πρόεδρος. Αυτό δεν συνέβαινε στην εποχή μου. Κρίμα που η FIFA κοιμάται τον ύπνο του δικαίου" πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24