SERIE A

"Κράξιμο" στους παίκτες από τους οπαδούς της Σαμπντόρια

"Κράξιμο" στους παίκτες από τους οπαδούς της Σαμπντόρια

Μία απίστευτα σκληρή ανοιχτή επιστολή έδωσαν στους παίκτες της Σαμπντόρια οι οπαδοί, μετά το 0-3 από τη Τζένοα. "Περιφερόσασταν σαν πτώματα" και "δεν μοιάζατε καν με άνδρες", μερικές από τις ατάκες τους...

Η Σαμπντόρια γνώρισε την ταπείνωση στο "Μαράσι" το βράδυ της Κυριακής κόντρα στη Τζένοα, με 3-0 (η μεγαλύτερη "εκτός έδρας" νίκη για κάποια από τις δύο ομάδες στο τοπικό ντέρμπι) και οι οπαδοί της βγήκαν εκτός εαυτού...

Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι πήγαν στην προπόνηση και παρέδωσαν μία επιστολή στον Ντέλιο Ρόσι, η οποία ήταν ιδιαίτερα καυστική απέναντι στους παίκτες των "μπλουτσερκιάτι":

"Είδαμε ένα γκρουπ από πτώματα να περιφέρονται στο γήπεδο. Όχι μόνο δεν δείχνατε σαν παίκτες αλλά ούτε καν άνδρες.

Δεν είναι σωστή συμπεριφορά ενός άνδρα να πέφτει χωρίς μάχη, να μην αντιδράει", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οπαδοί, και προσθέτουν:

"Αποδείξτε μας από τι είστε φτιαγμένοι, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου. Η παρουσία μας στο Μπολιάσκο, για να σας βλέπουμε να κάνετε τη δουλειά σας, θα είναι συνεχής από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν".

Πέρα πάντως από τους παίκτες, οι οπαδοί εξαπέλυσαν ευθύνες τόσο στον Ντέλιο Ρόσι όσο και στη διοίκηση του συλλόγου, καλώντας τους να αναλάβουν και τις δικές τους ευθύνες για τη βελτίωση της εικόνας της "Σαμπ" στη συνέχεια.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ